Pablo työskenteli vierailevana tutkijana Saksassa, Italiassa, Argentiinassa, Intiassa ja Amerikassa. 1991 hän löysi parannusarmon, joka johti hänet vähitellen kahteen rinnakkaiseen elämään: toisaalta matkustavaksi teoreettiseksi fyysikoksi, toisaalta henkisen parantumisen tukijaksi. Käsitteen "henkisen parantumisen tukeminen" esittely kirjassaan: "Fyysikko paneutuu henkisen parantamisen tunnistamiseen". Parantumisistunnot vievät enemmän ja enemmän aikaa, joten hän päätti lopettaa uransa fyysikkona. Miksi?

"Lukuisten niin kutsuttujen parantumisihmeiden havainnointi vakuutti minut siitä, että henkinen parantaminen on tärkein elämäntehtäväni. Vuosien juoksussa on spontaani parantuminen meditaation ja rukouksen avulla tullut minulle aivan luonnolliseksi. Mikään ei täytä minua suuremmalla ilolla kuin kuulla, että joku on parantunut tällä tavoin, ja tietää, että vain useammat ihmiset löytävät tämän kyvyn itsestään"; selittää tämä argentiinalainen fyysikko.

 

-Pablo Andrés, syntynyt Argentiinassa. Vuorikiipeilijä, fyysikko ja kirjailija. Fyysikkona tutkimusluentoja Euroopassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa. Kuolemanläheinen rajakokemus kiipeilyonnettomuudesta, jolloin molempiin käsiin tuli paleltumia. Sen jälkeen käsissä ilmeni parantumisarmo ja hän päätti keskeyttää tieteellisen uransa auttaakseen ihmisiä heidän henkisissä parantumisprosesseissaan. Hän itse ei kuvaa itseään "parantajaksi", vaan "henkisen parantumisen tukijaksi", kuten hän selitttää kirjassaan: "Mitä on henkisen parantumisen tukeminen?" Hän jatkaa edelleen henkis-teoreettis-fyysisten tulkintojen kehittelyä spontaanin parantumisen ilmiöksi. Hänen menetelmänsä ei suoranaisesti perustu energioiden välittämiseen tai käsillä parantamiseen vaan parantumistietoisuuden kehittymiseen meditaation ja rukouksen avulla. Hän arvostaa suuresti yhteistyötä parantajien, psykoterapeuttien, kansanparantajien, lääkärien ja luonnontieteilijöiden kanssa. Pablo elää tänä päivänä kuin matkaava munkki ja pitää luentoja sekä parantumisistuntoja Saksassa, Suomessa, Venäjällä ja Kanarien saarilla.


www.pabloandres.eu

Pablo arbeitete als Gastwissenschaftler in Deutschland, Italien, Argentinien, Indien und Amerika. 1991 entdeckte er die Heilungsgnade, die ihn allmählich zu zwei parallelen Leben führt: einerseits als reisender theoretischer Physiker, andererseits als Spirituelleheilungs-Begleiter. Einführung des Begriffes "Spirituelle Heilungsbegleitung" in seinen Büchern: "Ein Physiker setzt sich für die Anerkennung des Spirituellen-Heilung" Die Heilungssitzungen nehmen immer mehr Zeit in Anspruch, so daß er sich entschließt seine Karriere in der Physik zu beenden.Warum?


"Die Beobachtung zahlreicher so genannten "Heilungswunder" haben mich überzeugt, daß die Spirituelle-Heilung meine wichtigste Lebensaufgabe ist. Im Lauf der Jahre ist die spontane Genesung durch Meditation und Gebet, sogar bei sogenannten unheilbaren Krankheiten, für mich etwas Natürliches geworden. Nichts erfüllt mich mit größerer Freude als zu hören, daß sich jemand auf diese Weise geheilt hat, und zu wissen, daß immer mehr Menschen diese Gabe bei sich selbst entdecken"; erklärt der argentinische Physiker.